NASPAN PLATINUM

InSloveniĆ« betekent het woord Naspan ‘uitgerust’. Gebaseerd op de Naspan & Platinum nagelbeugels van Gerlach technik laat zich daaruit het attribuut ‘zacht’ afleiden.

De eendelige beugel is als een sinuscurve gevormd en genereerd daardoor een uniek herstellend en liftende werking. Voor de verschillende nagels zijn er verschillende formaten beugels. Om de juiste pasvorm te selecteren moet de nagel eerst worden gemeten. Een eerdere afdruk is niet nodig. Bij het plaatsen van de beugel kan de beugel 1 tot 3 mm opgerekt worden. Het verloopt automatisch na het instellen terug naar de oorspronkelijk nagelvorm.

Naspan & Platinum is een revolutionaire en unieke nagelbeugel die zelfregulerend is en zowel over trek- als hefeigenschappen bezit. Zelfs op moeilijke locaties is de beugel eenvoudig en pijnloos aan te brengen. De Naspan & Platinum is reeds klaar voor gebruik en hoeft alleen in sommige situaties iets aangepast te worden.

De Naspan & Platinum is eenvoudig en in weinig tijd aan te brengen op de nagel, heeft een continu regulerende werking en pijnklachten zullen snel verminderen. De Naspan & Platinum mag alleen worden toegepast door gekwalificeerde medisch pedicures, wie in het bezit zijn van een Naspan & Platinum certificaat. Om dit certificaat te behalen heb ik de Masterclass Naspan & Platinum gevolgd bij Kaledi Academy.